Vakantiewoning
aan zee

Ben u op zoek naar een uniek kader in een groene omgeving om met familie of vrienden uit te waaien aan zee? Dan bent u in de Chat Botté aan het goede adres! Vakantiegelukszoekers uit binnen- en buitenland komen hun weekend bij ons doorbrengen. Waarom u ook niet?

Eventjes weg van alle drukte. Vergeet de dagelijkse sleur en kom uw batterijen opladen aan zee. Na een weekendje in De Haan vliegt u er als herboren weer in!

De Chat Botté biedt alle groepen

  • de formule 'sleutel op de deur', ideaal voor een weekend met vrienden of familie
  • volledige autonomie
  • het hele jaar door, tijdens weekends en lange weekends (Hemelvaart, Pinksteren, ...) en enkele andere periodes

Elke groep geniet van zijn eigen gebouw. Op die manier loopt geen enkele groep een ander voor de voeten en geniet iedereen ten volle van zijn verblijf. Kinderen genieten van een wijdse tuin, met speelplein en zandbak. De 2ha terrein zijn volledig afgezet en zien er sprookjesachtig groen uit.

De gebouwen staan verspreid op het terrein. Per slaapzaal staan ongeveer 10 bedden en elk gebouw heeft ook enkele individuele slaapkamers (dubbel) het vernieuwd sanitair voldoet aan alle hedendaagse normen.

Een polivalente ruimte is voorzien, met ingerichte open keuken. Gedaan met ellenlange lijsten met benodigdheden voor een weekendje weg! Uw enige zorg wordt: "Wat picknicken we vandaag?"

Demande d'Information à partir de votre site-Classe de mer